tiistai 9. lokakuuta 2012

Pilviä

 Ensimmäistä kertaa kokeilin nyt pilvimanikyyriä. Ensin minulla oli ollut kynnet lakattuna Golden Rosen sinisellä mattalakalla. Se on aivan ihanan värinen sininen. Ostin sen Seppälästä joku aika sitten euron hintaan. Voin kyllä sanoa että hintansa vertainen! Tässä ensin kuva pelkästä sinisestä lakasta. Se on ollut kynsillä jo kuvissa pari päivää niin mattaisuus on alkanu häipymään. Kuitenkin kun kynnet olivat muuten hyvässä kunnossa niin halusin vain koristella ne enkä lakata uudelleen kynsiä kokonaan.


Täydellinen sininen minun makuuni :)
.
Päätin sitten kokeilla pilvimanikyyriä mitä on nyt useissa blogeissa näkynytkin tässä syksyn aikana.
Vaaleanpunaiset pilvet on tehty OPI'n Steady As She Rosella, joka pääsee seuraavaankin postaukseen koska on kynsillä jo uudelleen. Se on vain ihanan sävyinen vaaleanpunainen! Vihreät on H&M'n Mint Madness lakalla tehdyt. Aluslakkana on taas Essien Grow Stronger ja päällyslakkana Seche Vite.

2 kommenttia:

  1. Ihana tuo sininen Golden Rosen mattalakka... mun on pitänyt jo hankkia se ties kuinka kauan sitten. :--) Nyt kun vielä nuin halvalla!
    xoxo Mella

    VastaaPoista
  2. Joo mie kävin hamstraamassa toisenkin kappaleen siitä vielä kun on niin ihana :) ja hinta ei tosiaankaan edes tälleen opiskelijan budjettia kaada :D

    VastaaPoista

Kiitos kommenteista! ♥