sunnuntai 23. joulukuuta 2012

Jouluista

Kun näin China Glazen Winter Hollyn tuli siitä heti mieleen joulu, koska se on oikein joulunvihreä ja kimaltelee. Mikäs siis parempi lakka laittaa kynsille näin joulun alla. Tänään on jo leivottu pipareita ja joulutorttuja ja kuusi pitäisi illalla koristella =) ja joululauluja pitää toki kuunnella, että pääsee joulufiilikseen. Sisko kun on vaihto-oppilaana niin ei ole niin jouluinen olo tulla porukoille kun ei ole siskoa täällä :D

Tässä näkyy hyvin lakan ihana kimallus.





Käytetyt lakat:



Nyt tässä sitten käynkin joulun viettoon. Vielä pitäisi kaupassa kyllä tänään käydä :)

 Mites teillä lukijoilla vietetään joulua? :)

10 kommenttia:

  1. Tykkaan tosta vihrean ja glitterin yhdistelmasta sulla, itselle ei kylla olisi vaihtoehto #1 (hyvin yllataen)mut you are rocking it, gurl :)

    Mulla on nyt se Trindtin punanen, se mun yks all time fave mut on kylla niin rajahtanut jo etta vois tanaan illalla piparienleipomisen jalkeen vaihtaa ;)

    Awww cute, jos lohduttaa niin munkin joulufiilis on vahan metikossa mutta leipokaa te siella joululaulujen tahtiin niin mie teen saman taalla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thanks =) mie taas tykkään vihreästä ja glitteristä ni toimii mul :P

      Juu vaiha vaa, myö ollaa jo piparit ja joulutortut leivottu aamulla ja nyt käytii viimehetken joululahjaostoksilla :D ja kuunneltii tietyst Mariah Careyn joululauluja niinkuin aina :D

      Poista
    2. Haa, miekin leipasin tossa maailman tyrmaavimmat Hello Kitty -joulupiparit Mariah Careyn tahtiin ahahahahhaha :D Menee taas kategoriaan etta only in Vegas... :D

      Poista
  2. Tosi kivat kynnet on :) ja joulunvietosta oon tehnyt erikseen postauksenkin :) itellä joulufiilis vielä vähän kateissa mutta kaippa se tästä ;) ihanaa joulua sinne! :)
    http://mmilya.blogspot.fi <- Tule ihmeessä moikkaamaan ja liity vaikka lukijaksi jos tykkäsit! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kävin katsomassa blogiasi ja liityin lukijaksi! :) tosi kivan näköinen blogi siulla =) hyvää joulua sinullekkin! :)

      Poista
  3. ei mitään erikoista joulua kun kahdestaan puolison kans kotosalla ,sukulaiset asuu nii kaukana .en oo siis hesasta alunperin =)

    rauhallista joulua

    VastaaPoista
  4. Vastaukset
    1. Voi harmi, se ei varmasti ole mukavaa :( mutta hyvää joulua! =)

      Poista
    2. No, jos ensi vuonna olisi vapaata :D Hyvää joulua sinulle!:)

      Poista

Kiitos kommenteista! ♥