maanantai 24. kesäkuuta 2013

Kesäistä leimailua

Ostinpa sitten kesäkuussa Cesarsshopin avointen ovien päiviltä muutaman uuden lakan ja näissä kynsissä on niistä nyt käytetty China Glazen Highlight Of My Summer -lakkaa ja Color Clubin Jackie Oh! -lakkaa. Leimailut on tehty DRK-A laatasta, jonka myös ostin sieltä. Ja oli kannattava ostos. Rakastuin tuohon laattaan <3 Kaiken kaikkiaan nämä kynnet olivat ihanan kesäiset :)


En osannut päättää mitä kuvia tänne laittaisin niin tulee nyt useampi. Jostain syystä ei taas ole kuvia pelkistä lakkapulloista, mutta leimaukset on taas tehty Barry M'n Silver Foil -lakalla.




Miten teillä lukijoilla meni juhannus? Minulla meni ihan hyvin tosin tuloksena on revähtänyt ja ruhjeilla oleva selkä ja mustelmainen kyynärpää :D mutta hauskaa oli, se on pääasia! Nyt alkoi taas viikon vapaa ja lähden Hyvinkäälle tänään ja loppuviikon olenkin Rock The Beach -festareilla Helsingissä!!

4 kommenttia:

  1. Juhannus meni enemmän kuin hyvin, etenkin lauantai-ilta ! <3 Silkkaa rakkautta.
    Pidä kivaa Rock the Beachilla ! Meidänkin piti sinne lähteä, mutta pistin hanttiin korkeiden hintojen takia :DD

    Ja ihanat kynnet :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että teillä meni myös hyvin juhannus :) ja Rock the Beachissa on kyllä niin hyviä esiintyjiä että oli pakko vaan ostaa liput ja sain sen miehekkeenkin raahattua mukaan =) mutta juu pidetään kyllä hauskaa :D ja kiitos! =))

      Poista
  2. Nätit kynnet, on kyllä niin kesäiset :)

    VastaaPoista

Kiitos kommenteista! ♥