torstai 4. heinäkuuta 2013

Rock The B....

Tällaisilla kynsillä oli keskiviikon Rock the Beachissa. Oli hienommat suunnitelmat aluksi, mutta muutaman epäonnisen käänteen vuoksi lakkailulle jäi aikaa reilu puoli tuntia niin piti vähän yksinkertaistaa suunnitelmaa. Alla on Essien Rock The Boat lakka, mikä jo nimensäkin perusteella sopi hyvin Rock The Beachilla käytettäväksi :P Essien päälla olen (taas kerran) käyttänyt Lorealin Confettista. Siihen lakkaan en sitten kyllästy.



Kuvat poikkeuksellisesti nyt oikeasta kädestä, koska kerkesin kuvata nämä vasta torstaina jolloin vasen käsi oli jo ottanut vähän osumaa. Oikean käden lakkaukset sen sijaan olivat vielä siinä kunnossa, että kuvat kehtasi ottaa.


Lakat:

Kaiken kaikkiaan Rock the Beach oli ihan huippu festari! Jos se järjestetään taas ensi vuonna, menen sinne varmasti. Paikka oli hyvä, koska se oli lähellä keskustaa ja ihanasti meren rannalla, että siinä pystyi kahlailemaan. Myös esiintyjäkaarti oli aika mahtava! Ei voi muuta sanoa kuin että tykkäsin ♥

8 kommenttia:

  1. Minäkään en kyllästy tuohon confettikseen! ♥

    VastaaPoista
  2. Heh, mehän mentiin melkein identtisillä kynsillä rock the beachissa.. Mä olin lauantaina sielä, ja kans ihastuin paikkaan ja esiintyjä kaartiin. Rammstein<3

    Mun kynsillä oli wettiksen I need a refres -mint ja päällä confettista.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Läheltä liippasi meidän kynnet :D Rammstein oli kyllä hyvä <3 toivottavasti ensi vuonnakin järjestettäisiin tuo festari ja siellä olisi jotain yhtä hyviä nimiä :)

      Poista
  3. Lorealiin ei vaan voi kyllästyä. Se on sellainen pelastus aina jos mokaa :D

    VastaaPoista
  4. Confettis on kyllä ihana, sopii mainiosti tuon Rock the Boatin kanssa ^_^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!:) vähän jälkikäteen huomasin tämän kommentin:D

      Poista

Kiitos kommenteista! ♥