maanantai 19. elokuuta 2013

Violettia hologlitteriä

Erittäin laiska ja kiireinen bloggaaja täällä hei. Onneksi nyt on kesätyöt ohi ja on aika palata kouluun ja saa rentoutua. Koska alkoi ikävästi kerryttää univelkaa ja tuo työ niin on luksusta nukkua yöt. Ja se tarkoittaa sitä, että on myös aikaa lakata kynsiä ja onkin muutamat lakkaukset tässä jo rästissä. Elikkäs vihdoinkin pääsen takaisin säännöllisen bloggaamisen pariin :) Mites teillä lukijoilla, joko on koittanut paluu arkeen?

Tein viikon reissun Mallorcalle ja olin siellä viime viikon. Sieltä tarttui mukaan mukava läjä Kikon lakkoja. Se Kikon kauppa oli kuin taivas. Olisin voinut kotiuttaa lakkoja vaikka kuinka paljon sieltä mutta oli sitä jotenkin hillittävä itseään. Tässä kuitenkin esittelyssä yksi ihanimmista ostoksistani. Lakka numeroltaan 255 on tuollainen violetti, missä on paljon hologlitteriä. Lakka on niin kaunis yksinään ettei tarvinnut mitään koristeluja seurakseen.


Tuo nimettömän kynsi on ikävän näköinen kun se repesi matkoilla ihanasti tuolleen enkä saanut sitä pelastettua millään. Onneksi se on jo kasvanut vähän parempaan mittaan.


Tässä vielä kuva lakasta.


Mitäs pidätte lakasta? :)

16 kommenttia:

  1. Aaa, aivan ihana! Tää näyttää just siltä miltä oisin toivonu Color Clubin Gift of sparklen näyttävän! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miulla ei olekkaan sitä Gift Of Sparklea mutta eiköhän tämä korvaa sen minun lakkahyllyssäni :D

      Poista
  2. Ihana! o: Enkä edes tykkää violeteista :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :D tuo onkin erityisen ihana violetti lakka :)

      Poista
  3. oooh tuo on niin ihana! pitääkin tässä joku päivä lakkailla pelkästään tuolla kun näyttää niin söpöltä:) ei oikein päässyt oikeuksiinsa mun väsäämässä liukuvärissä :D mutta siis se sun lisäämä instagram-kuvahan kertoi todellisesta itsehillinnästä noiden lakkojen ostelun suhteen :D ....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen ;) on kyllä varsinainen tuijottelulakka! :D heheh... mutta niitä ois voinu tarttua vieläkin enemmän mukaan :P ja siinä oli laskettu mukaan kaikki tuliaisetkin :P

      Poista

Kiitos kommenteista! ♥