maanantai 23. syyskuuta 2013

Lastuihanuus

Joku päivä tuossa muutama viikko takaperin piti saada kynsille taas nopeat pikalakkaukset. Ainoa mitä halusin aluksi kynsille oli Nfu Oh'n 39 lakkaa, joka on sinivihreä flakies-lakka. Pähkäilin sitten sopivaa lakkaa sen alle ja lopulta päädyin OPIn Want To Bite My Neck'iin, joka on ihana tumman violetti lakka. Oikein sopiva syksyyn siis. Muutenkin rakastan tätä Nfu Oh'n lakkaa. Yksi ihanimpia lakkoja, mitä tiedän. Sopii vain niin kauniisti tosi moneen lakkaukseen.


Tänään minulla alkoikin neljä viikkoa kestävä työharjoittelu terveyskeskuksen vuodeosastolla. Se oli sitten hyvästit kynsilakalle ja pitkille kynsille. Juuri kun olin saanut pahimman liuskottumat pois ja kasvatettua kynsiä. No ei voi mitään. Toivottavasti kynnet säilyisivät liuskottumatta. Onneksi neljä viikkoa on lyhyt aika ja välissä vapaapäiviä jolloin aion kynsiä lakkailla kuitenkin. Ja on minulla lakkauksia vielä jonossa postaamattakin.


Käytetyt lakat:


Mitäs piditte? :)

2 kommenttia:

  1. Nätit :). Mulla on lojunut laatikossa tuo nufu jo ihan liian pitkään. Pitäis yrittää käyttää, kun se kerran näin kivalta näyttää :P.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!:) Ehottomasti kannattaa ja haluaisin nähdä mihin lakkaan sie sen yhdistäisit :P

      Poista

Kiitos kommenteista! ♥