torstai 27. helmikuuta 2014

Pirteät ranskikset

Huhhuh, siitä onkin aikaa kun olen viimeksi tehnyt ranskalaisen manikyyrin (näin äkkiseltään blogista tutkittuna viime vuoden tammikuussa!). En kyllä oikein viihdy jostain syystä ranskiksissa. Näissä kyllä viihdyin kun nämä eivät olleet sieltä perinteisimmästä päästä. Pitäisi useammin tehdä näitä vähän värikkäämpiä ranskiksia, mukavaa vaihtelua.



Näissä tosiaan pohjalla on Color Clubin Milky Way tasoittamassa kynsien keltaisuutta ja vihreä lakka on China Glazen Higlight Of My Summer ja ranskiksen raja on rajattu ensin hopeisella art linerilla ja siihen poimin vielä glittereitä Essien Set In Stones -lakasta.


Ihanan pirteät nämä olivat, mutta piti eilen näistä luopua kun onnistuin lohkaisemaan kaksi kynttä. Nyt onkin sit taas nysäkynnet.


Lakat:

Viihdyttekö te lukijat ranskalainen manikyyri kynsillä? :)

12 kommenttia:

  1. Kauniit ranskikset! Harvemmin tulee enää noita tehtyä, mutta varsinkin lyhyemmällä kynnellä pidän kovasti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) miekin pidin noista yllättävän paljon :D

      Poista
  2. Kyllä viihdyn :) Ihanan hempät ranskikset oot värkännyt. Kauniit :)

    VastaaPoista
  3. "tavallisissa" ranskalaisissa olo on mullakin vaivaantunut, en ole niin hienostunut että sopisivat mulle :D Nämä värikkäämmät ja erikoisemmat kyllä sitten menevät pienissä määrissä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo miulla on kans sellainen fiilis, että ne ei oikein sovi miulle :D mutta nää tällaiset oli kyl ihmeen kivat :P

      Poista
  4. Mäkään en viihdy ihan tavallisissa ranskiksissa, aina pitää olla jotain ekstraa. Jollain höysteillä ranskikset on ihan lemppareita. :)

    Nää on tosi kauniit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) itse ekaa kertaa tein tällaiset ja pitää kyllä tehdä uusiksi joku kerta kun yllättävän hyvin näissä viihtyi :)

      Poista
  5. Nams! Ihanan keväiset ja ranskis miellyttää kovin usein mun silmää - kuten nämäkin. Viihtyisin itsekin ranskiksissa useammin kuin mitä tulee tehtyä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) munkin pitää kyllä kunnostautua ja tehdä vähän useammin...

      Poista
  6. Upeat! :) Mä kyllä viihtyisin, mutta kun en osaa tehdä niitä :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) en miekään ennen osannut mutta harjoittelin vain niin lopulta alkoi sujua ja nää on ehkä ekat mitkä on oikeasti onnistuneet :D

      Poista

Kiitos kommenteista! ♥