lauantai 20. syyskuuta 2014

#ablecaw14 week 1: Nude

Vuorossa olisi Finnishable Nail Art Challenge AW2014 eli tuttavallisemmin #ablecaw14 haasteen ensimmäisen viikon toiset kynnet, eli nude-teemaiset kynnet. Minulla oli sopivasti tuolla testaamattomissa lakoissa OPI'n Don't Bossa Nova Me Around odottamassa kynsille pääsyä ja se sopikin tähän kuin nakutettu. Olin jo valmiiksi ajatellut yhdistää siihen valkoiset leimat, joten leimat on tehty essencen leimauslakalla Pueenin laatasta 28.


Leimat olivat tuollaiset kolmion malliset pitsikuvioiset ja ai että niitä oli vaikea kohdistaa niin, että kynnet näyttäisivät samanlaisilta. Pientä hienosäätöä vielä kaipaa tämä minun leimailu. Nuo essencen leimauslakat ovat kyllä hinta-laatu-suhteeltaan todella hyviä. Omistan mustan ja valkoisen noita ja pelittävät kyllä hyvin.



Käytetyt lakat:


Tätä haastetta on kyllä mukava toteuttaa, sillä aiheet ovat yksinkertaisia ja on helppo keksiä niille mieleinen toteutus :)

4 kommenttia:

  1. Valkoinen ja nude sopii kyllä mahtavasti yhteen! :) Hauskasti myös useampi on tehnyt näitä nudekynsiä tuolla samaisella OPIn Bossa Novalla, melkein itsekin siihen tartuin tätä haastetta varten. Taitaa siis olla kyseessä monen luottonude ja todella nätti lakkahan se on! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä :) tuo pääsi nyt ekaa kertaa kynsille minulla, mutta kyllä siitä taisi miun luottonude tulla! Oli sen verta ihana :)

      Poista
  2. Itselläkin oli Bossa Nova alunperin mielessä tätä haastetta varten, mutta sitten viime hetkellä suunnitelma muuttui. Kuten Annie tuossa totesikin niin taitaa olla kyllä toooosi monen lempparinude tuo :) Kivat leimat, itse ajattelin maalata käsin koukeroita mutta se sitten jäi - ensi kertaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Minunkin lempparinudeksi tuo nyt nousi noiden kynsien jälkeen :)

      Poista

Kiitos kommenteista! ♥