tiistai 2. joulukuuta 2014

#ablecaw14 Week 10 - Winter Wonderland

Alan taas kuroa kiinni tätä haastetta, nyt ollaan viime viikon haastelakkauksissa, joista ensimmäisenä blogiin pääsee talviset kynnet. Näissä pohjalla toimi ihana L.A Girlin Brilliant Blue, joka on dupe Zoyan Dreamille. Himoitsin tuota Zoyan lakkaa, mutta ostin sitten tämän korvikkeeksi kun edullisesti löytyi ja olen kyllä tähän tyytyväinen. Leimaukset tein Essencen valkoisella leimauslakalla Bundle Monsterin laatasta BM-319. Kohdistus ei mennyt ihan nappiin, mutta tykkäsin näistä silti.


Ensiksi ajattelin, että olisin tehnyt pohjalle liukuvärjäyksen sinisillä lakoilla ja siihen päälle leimannut, mutta ajanpuute taas ajoi vähän helpompaan lakkaukseen. Ehkä se alkuperäinen ideakin tulee viellä toteutettua tässä talven aikana.


Tuli vuosi sitten ostettua kaikki nämä L.A Girlin  3D Effects lakat ja nyt kun lakkasin tällä niin pitääkin kaivaa ne muutkin taas käyttöön. On sen verta ihania lakkoja kyllä nämä. Blogiin ei ole muut vielä päässeetkään, kun yleensä nämä ovat saaneet olla yksin kynsillä.


Käytetyt lakat:


Minä sain muuten viimeviikolla yhteistyöpyynnön Born Pretty Storelta. Tuntuu, että enemmistö bloggaajista tekee heidän kanssaan jo yhteistyötä, mutta liityimpä minäkin siihen joukkoon nyt. Sivupalkista löytyy nyt alennuskoodi heidän sivulleen.

Vaihdoin samalla nyt myös blogini osoitteen, se on nyt selkeämpi ja viittaa itse blogiin, eli se on http://picturesandsomememories-emmi.blogspot.fi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteista! ♥