keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Minttua

Tässä nyt kynnet mitkä tein viikonloppuna isänpäiväksi. Oli ihan tällaiset simppelit kynnet, keskisormen kerkisin kuitenkin johonkin kolhia ennen kuvien ottoa. Ei se todellisuudessa noin pahasti näkynyt se kolhu siinä.


Aluslakkana käytetty Essien Grow Strongeria ja vihreänä lakkana toimi H&M'n ihana Mint Madness. Todella ihanan värinen lakka ihan yksistäänkin, mutta tykkäsin vielä enemmän kun päälle laittoi Essien Shin of the Timesia. Pikakuivattajana Seche Vite.

Tälleen aiheesta poiketen, en malta odottaa maaliskuuta. Sisko on nyt vaihdossa Amerikassa ja pääsen keväällä sen luokse pariksi viikkoa kun sen hostit lupasivat majoittaa minutkin :)) Eli Las Vegasiin maaliskuussa :D Ja pankkikortti itkee varmasti sen matkan aikana ja useasti :P


10 kommenttia:

  1. wau las vegasiin =) tsekkaa sit lakkoja ym reissussa =)
    mikä ois sulle sopiva swap summa käviskö 10e +post ja jos mahdollisimman paljon kaikkee kivaa sillä sais pakettiin mahtuun =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu pakko katsella millaisia lakkoja sieltä mukaan tarttuu =) varmasti nyt jotain :D

      Juu 10e+postit käy tai mulle nyt periaatteessa myös 15e että kumpi on parempi sulle? :) mutta mahdollisimman paljon kaikkea olen ajatellut etsiä pakettiin :)

      Poista
    2. okei sovitaanko sit 15e +post

      Poista
    3. Juu 15e+postit kuulostaa hyvältä! :)

      Poista
    4. kiva meän täytyy sopia tarkemmin sit päivää sähköpostilla =)ja osoitteet vaihtaa

      Poista
    5. Juu sovitaan tarkemmin sähkäpostilla asiasta!:)

      Poista
  2. mun sähköposti on eekku80@netti.fi nii laitax sie vaikka viestii mulle nii saadaan asia sovittua =) laita otsikko vaikka swap blogin kautta nii tajuun lukea ku outo sähköp =)

    VastaaPoista
  3. mulla alkaa oleen jo sun paketti kasassa ,joten heti ku sulle sopii voidaan postittaa

    VastaaPoista
  4. Miä oon ollut tässä nyt viikon pahasti flunssassa ja loppua ei näy niin paketti on vielä vaiheessa, mutta hetikun tervehdyn niin jatkan sen kasaamista ja laitan sähköpostia myös kun tervehdyn =)

    VastaaPoista

Kiitos kommenteista! ♥