torstai 1. marraskuuta 2012

Yksinkertaista

Nyt on kynsillä ihan yksinkertaiset lakkaukset ajanpuutteen takia. Nämä lakkasin eilen toissailtana ja tänään olisi tarkoitus lakata kynnet uudelleen.


Näissä on käytetty China Glazen Aquadeliciä ja sen päällä OPIn I Juggle...Meniä. Tykkään tästä yhdistelmästä kovasti Kuvassa ei näy OPIn kimallus yhtään mutta oikeasti se tuo kivan pienen sinililan shimmerin kynsille.

Nyt taas koulujuttujen pariin :)

5 kommenttia:

  1. hei voisin tehdä viel tässä kuussa sinunkin kanssa tuon vaihtokaupan eli swapin ,oisko loppukuusta ok ? sovitaan päivää sit tarkemmin ,ja mitä aattelit summax sopiiko 10e +postikulut ?

    kerrotko vähän mistä tykkäät ku ei tunneta aiemmin esim jotain mitä paketti vois sisältää ?

    VastaaPoista
  2. Juu se olisi todella kivaa :) loppukuusta käy hyvin! 10e + postarit käy summaksi. Tykkään kaikenlaisista kynsilakoista, varsinkin siniset, vihreät ja kaikki glitter ovat ihania :D ja oikeastaan olen aika hamsteri, että kaikki söpö ja pieni tavara kelpaa aina ja kosmetiikka myös :)))

    Mistäs sinä tykkään? että osaisin jotain mieleistä sinulle ostaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no mulla varmaa aika lailla samoilla linjoilla kynsijutut ,kosmetiikka ja söpöt jutut on kivoja .tykkäätkö koruista ? mulla on itellä aika paljon joten niitä en kauheesti toivo
      kiva sovitaan asiasta sit tarkemmin =) olitko jo lukija blogissa lisään itseni sun lukijax nii pysyy ajantasalla

      Poista
  3. Juu tykkään koruistakin paljon! =) juu olin jo lukija sun blogissasi ja sovitan tarkemmin sitten myöhemmin :)

    VastaaPoista

Kiitos kommenteista! ♥