torstai 21. helmikuuta 2013

Sinistä ja glitteristä hopeaa

Kauheasti tuntuu jäävän postauksia rästiin. Nytkin tuolla on varmaan 4, mitkä odottavat julkaisua ja uusia tulee kokoajan. Jotenkin vain on ollut kauheasti kaikkea ja kipeänä olin taas niin ei tuntunut olevan aikaa yhtään. Mutta tässä nyt kahdet kynnet viime viikolta. Kummatkin ovat tylsästi yksiväriset kun jotain piti saada kynsille, mutta ei ollut aikaa oikein koristella.

Ensin tässä on Orlyn Pixie Dust, joka on niitä lakkoja, mitkä Katja miulle Tuurista diilasi. Kyseessä on vaaleansininen lakka shimmerillä. Aivan ihanan värinen!



Toiset kynnet olivat miulla viime viikonloppuna kun kävin serkkuni synttäreillä. China Glazen Glistening Snow pääsi kynsille ekaa kertaa silloin ja on kyllä ihana tämäkin. Kolme kerrosta tarvitsi, että lakka peitti :)



Nyt ei ollut tällä kertaa sen ihmeempiä kynsiä näytettävänä, kuhan yritän saada näitä pois lojumasta tuolta luonnoksista. Mitäs te tykkäsitte noista lakoista? :)

17 kommenttia:

  1. Mulla on edelleen oma Pixie Dustini kokeilematta... :D Ihanalta se silti näyttää!

    VastaaPoista
  2. Oi tuo pixie dust näyttää kivalta! Miks en ostanu sitä itelleni kun Tuurissa kävin....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi harmi ettet ostanut tuo on tosi ihana meinaan :)

      Poista
  3. Ihania, varsinkin toi Glistening Snow :3

    VastaaPoista
  4. aivan ihana tuo hopeinen!:) siitä sun ebay hakuvinkistä oli muuten paljon apua!:D tilailin tosi paljon kaikkea ihanaa:D!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) no hyvä että auttoi! :D ebaysta löytyy kyllä kaikkea ihanaa, sinne ne rahat helposti katoaakin :D

      Poista
  5. Moi! Miksi sinulla on niin paljon kynsilakkoja siinä isossa säkissä? Lakkaisitko joskus minunkin kynteni? Onko sinulla kultaista kynsilakkaa? Entä hopeista? Kiva, kun olit Henri-serkun synttäreillä! Paljon terveisiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No hei Nora! :) Voin lakata sinunkin kyntesi joskus, kerro vain millaiset haluat :) Sekä kultaista, että hopeaa lakkaa löytyy :) oli kiva nähdä! Terveisiä teillekin kaikille :)

      Poista
    2. Sait täällä yhden pienin tytön hymyilemään:D Eli toiveissa on vasen käsi hopealla ja oikea käsi kultaisella lakalla. Paljon terkkuja!

      Poista
    3. Voikun mukavaa :) Otankin seuraavalla kerralla kun nähdään mukaan hopeat ja kultaiset lakat :D

      Poista

Kiitos kommenteista! ♥