keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Sinistä kynsillä ja pientä epäonnea

Nyt on ollut pientä taukoa bloggaamisessa. Olen siis siskoni luona Las Vegasissa ja onnistuin hankkimaan itselleni keuhkokuumeen kaiken lisäksi... Että ei mennyt ihan putkeen tämä. En ole siis saanut tässä nyt paljoa aikaiseksi muutakuin tutustuttua USA'n terveydenhuoltojärjestelmään :D mutta oli kyllä hieno sairaala ja hyvä palvelu! Sinnekun menin valittaen korkeaa kuumetta ja hengitysvaikeuksia niin samantien jo olin tiputuksessa ja verikokeita otettiin ja röntgen kuvat ja kaikki. Onneksi ei tarvinnut siellä makoilla kuin pari tuntia ja sitten pääsinkin jo kotia antibioottien kera :) Jos jotakuta kiinnostaa enemmän mun matka niin voi lukea siskoni blogista lisää =)

Tässä kuitenkin yhdet kynnet luonnoksista, jotka oli kynsillä ennen tätä matkaa. Eli siis vaaleampi sininen on China Glazen Blue Island Iced Tea ja tummempi, mitä on peukaloissa ja nimettömissä on China Glazen Water You Waiting For.





Käytetyt lakat:

Eipä tässä sen kummempaa. Jatkan lepäämistä, että tervehtyisin :)

8 kommenttia:

  1. Toivottavasti parantuisit pian, ettei mee reissu vaan sairastaen ! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä tässä toivotaan, onneksi on jo vähän parempi olo :)

      Poista
  2. Koita parantua pian♥ ihanat kynnet!!! :)

    VastaaPoista
  3. Voi ei tosi ikävää että sairastuit,toivottavasti paranet ja ehdit iloita lomasta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu enköhän kun antibiootit alkavat jo vähän vaikuttaa :)

      Poista
  4. No onpas kurja että on pitänyt oikein keuhkokuumeen pukata just kun on jotain kivaa, tuollainen reissu. :( Kurkkasin toisesta blogista sen verran että sua on kyllä vissiin viety ja kieputeltu siellä kipeydestä huolimatta (- ja minkänäkönen sairaala; vähän erilaisia rakennuksia kun täällä Helsingissä)! Hyvä tietty että reissu ei mee silleen hukkaan että et ihan vaan sängyn pohjalla oo nyhjänny taudista huolimatta, mutta kannattaa silti muistaa kuunnella oloa, jälkitaudit voi olla kanssa ikäviä jos kroppa ei pääse kunnolla parantumaan niin sit voi jäädä pitempikin sairasteluputki päälle... Joten "take it easy" ja paranemisia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu olen tässä lepäillyt ja onneksi menin sairaalaan nopeasti kun nousi kuume ja tuli oireet niin ei ehtinyt pahentua. Mutta onneksi on jo olo paranemaan päin kun sain tehokkaat antibiootit :)

      Poista

Kiitos kommenteista! ♥