lauantai 9. maaliskuuta 2013

Viiden kysymyksen haaste

Sain Fanilta tällaisen haasteen, jossa pitää vastata viiteen kysymykseen ja sen jälkeen keksiä viisi kysymystä ja haastaa muutama bloggari tekemään saman :)

Tekemiäni kynsilakkasormuksia

Tässä nyt saamani kysymykset:

1. Mistä unelmoit? 
Siitä että saisin mukavan työpaikan tulevaisuudessa ja oman perheen ja että pystyisin matkustella paljon. Haluaisin myös pysyä mahdollisimman terveenä :)

2. Kerro itsestäsi kymmenellä sanalla jotain? 
Olen todella huono kertomaan itsestäni ja musikaalinen ja välillä itsepäinen :D

3. Lempi kynsilakka merkki ja miksi?
Lempi kynsilakkamerkkini on China Glaze. Värejä on paljon erilaisia ja koostumuksia ja ulkomailta tilattuna hinta ei ole paha. Hinta-laatu-suhde on todella hyvä!

Frankenin tekemistä


4. Mitä ilman et voisi elää? 
En voisi elää ilman musiikkia. Musiikki on ollut elämän rakkaus jo pienestä pitäen ja yhä on ♥ Samoin ilman keikoilla käymistä en voisi elää. Se on mielestäni paras keino unohtaa kaikki huolet ja murheet.

5. Miten päiväsi menee ( Aamu, Päivä, Iltapäivä ja ilta ) 
Aamu alkaa aina puurolla tai muroilla ja aamupalaa on pakko syödä aina aamuisin ettei tule huono olo. Yleensä sitten arkisin menen kouluun ja siellä se päivä vierähtääkin. Sitten iltapäivällä tulen kotia ja yleensä vain istuskelen tietokoneella ja lakkaan kynnet ja teen koulujuttuja. Illalla sitten katson melkein aina jotain telkkarista, nyt olen katsellut paljon Supernaturalia.

Tässä minun viisi kysymystä:
1. Missä elämäntilanteessa uskot olevasi viiden vuoden päästä? 
2. Mitkä asiat tekevät sinut onnelliseksi?
3. Mikä on suurin haaveesi/tavoitteesi tällä hetkellä?
4. Lempi koostumuksesi kynsilakoissa? 
5. Linkitä kappale, joka kertoo sinusta tai on muutenvain erittäin mieluinen tällä hetkellä.

Tämä olen jo muutamissa blogeissa nähnytkin kiertävän mutta haaastan tätä tekemään seuraavat bloggarit: Ookan, Vivekan, Katjan, Sallan, ja Sannun.

10 kommenttia:

Kiitos kommenteista! ♥