sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Karheaa minttua

Nyt on vuorossa tylsästi vain yksiväriset kynnet. Barry M -merkin Textured-kokoelmaan kuuluva Ridley Road on ihana mintun värinen lakka. Koostumus on näissä Textured lakoissa samanlainen kuin OPIn Liquid Sandeissa eli niistä jää tuollainen karhea pinta.


Ja toinen kuva kun en osannut päättää kumpi oli parempi.

Lakat:

Mitäs piditte? Omistatteko te Barry M'n lakkoja? :)

Sellaista asiaa myös, että minulla alkaa huomenna kahden viikon harjoittelu palvelukeskuksessa, jossa en saa pitää kynsilakkaa. Lakkaan siis todennäköisesti vasta viikonlopuksi kynnet, mutta on minulla postauksia vähän varattuna teille, ettei ihan taukoa tule, mutta ne lakkaukset ovat vähän vanhempia :D Harjoittelun lisäksi minulla on nyt meneillää sammutustyön peruskurssi, jossa on 60 tuntia teoriaa/harjoittelua ahdettu kolmeen viikkoon, joten tekemistä riittää. Tänäänkin oli 11 oppituntia... Onneksi saatiin käytyä asiat nopeammin ilman taukoja, niin kesti vain reilu 8 tuntia :)

6 kommenttia:

  1. jännä lakka ja en omista yhtään

    VastaaPoista
  2. No johan on turkoosia ollut viimeaikoina! :)

    Nojoo myonnetaan, miekin kavin eilen ennen Promia mani/pedissa ja kimalleturkoosia tuli mullekin joka sormeen ja varpaaseen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh oon vähän tykästynyt turkoosiin :P ihanat se sunkin kynnet !

      Poista
  3. Ompa ihana turkoosi lakka! En oo koettanut noita Barry M:n tekstuurilakkoja, mut kiva ois niitäkin kokeilla. Ja kun oon vielä miettinyt, että turkoosi tekstuurilakka ois tosi kiva!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo oli tosi ihana kyllä kynsillä =) että jos mietit ostamista niin suosittelen kyllä :D

      Poista

Kiitos kommenteista! ♥