perjantai 19. huhtikuuta 2013

Yllätyspaketteja :)

Sain pari päivää sitten pari yllätyspakettia. Toinen tuli Katjalta ja toinen Eekulta ku lähetin heille kummallekin tuliaisia jenkkien matkaltani. Nyt pidemmittä puheitta kuviin, ei oikein juttu luista. Olen ollut tässä koko viikon työharjoittelussa ja että väsyttää. Pitää herätä viieltä että kerkeää mennä aina seitsemäksi töihin kun se paikka on ihan toisella laidalla kaupunkia. Ja kun kotiin pääsee niin eipä oikein mitään jaksa tehdä enää.



Tässä on Katjalta saapunut paketti. Ihania nuo lakat kaikki. Miten Katja arvasikaan, että glitterillä ja violetilla värillä ei voi mennä pieleen jos miusta on kyse :D en malta odotttaa että kerkeän noilla lakkailla. Tikuille kerkesin nuo jo lakata ja voin sanoa että hyvältä näyttää!



Tässä Eekulta tullut paketti. Tuo lakkapakkaus oli ihana <3 omistan yhden samantapaisen Etude Houselta ja olen jo pitkään halunnut lisää tuollaisia, missä olisi kolme toisiinsa sointuvaa väriä. Nämäkin kerkesin lakata tikuille ja tykkäsin kyllä kovasti ja todella ihania olivat :) myöskin nuo tarrat olivat nättejä, ja tarroja ei voi koskaan olla liikaa =)

Siinä nyt oli saamani paketit, mitäs piditte sisällöstä? :)

10 kommenttia:

  1. Heh, olinki Katjan kanssa Tuurissa ku se mietti sulle ostais! :) Ihania paketteja oot saanu :3

    VastaaPoista
  2. Kivan paketin sait katjalta ja kiva että tykkäsit mun paketista.Ostin joskus ton setin jonku blogikirpparilta mut sitten jäi kaappiin käyttämättä nyt se sai uuden kodin.Tarrat on kivoja =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu kiitos paljon! Oikein ihana tuo setti, varmasti pääsee minulla käyttöön =)

      Poista
  3. Hyvä, että tykkäsit! : ) Ja kivalta näyttää tuo eekunkin paketti!:)

    VastaaPoista
  4. Molemmat paketit on kivoja! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommenteista! ♥