sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Lakkaushaaste: vihreä

Tämän viikon teemana facebookin Lakkaushaaste ryhmässä oli vihreä. Päätimpä sitten yhdistää kaksi eri vihreän sävyä, joissa oli samanlainen koostumus. Aksenttikynsissä on China Glazen ihana Running In Circles ja muissa Rimmelin Cutie Colada.



Kummatkin lakat ovat ihanan kesäisiä mielestäni ja sopii hyvin nyt kun kesä on lähellä :)


Lakat:


Eilen olinkin serkun 6 v. synttäreillä ja mitäs muuta veinkään lahjaksi kun kynsilakkoja ja kynsitarroja :D hän on monta kertaa pyytänyt että lakkaisin hään kynnet mutta nyt sai ihan omia lakkoja :) ja oli kyllä iloinen :D ja ihan onnessaan suunnitteli että tänään lakkaa kynnet pinkillä ja laittaa tarroja myös :)

Mitäs piditte? Oletteko te Lakkaushaaste-ryhmässä? :)

6 kommenttia:

  1. Hyvin sopii noi molemmat vihreät yhteen :) Mä en oo nyt muuton takia kerinny osallistua noihin haasteisiin :) Mutta tänään taas kerkiän jeij!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minustakin :) kiva, että nyt taas kerkeät :) mie haluaisin sitten joskus nähä kuvia teiän uuesta kämpästä :D

      Poista
  2. Voiii, anteeksi, että olin unohtanut laittaa sun kuvan tuonne kynsikilpailuun! En ollut muistanut laittaa sitä sellaiseen kansioon, mihin olin muut laittanut <3 Nyt ne kynnet kuitenkin ovat siellä, anteeksi vielä kerran! :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei se mitään :) onneksi pääsin mukaan kuitenkin :D

      Poista
  3. Moi! Hienot on kynnet (taas kerran).
    6-v serkku on edelleen onnellinen lahjoistasi ja eilen aamulla lakkasin hänen kyntensä uusilla lakoilla - viittä käytettiin ja kynsitarroja tietty myös. Arvaa onko nyt neiti ja hieno? Kiitos niistä!
    Ja sun uudet vaatteet on tosi kivat!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :D voi että, taisi olla mieleinen synttärilahja ne lakat :) mutta hyvä niin! Miekin tykkään kauheasti niistä uusista vaatteista :)

      Poista

Kiitos kommenteista! ♥