maanantai 28. huhtikuuta 2014

Bite the Bullet

Nyt urakalla ajattelin tyhjentää näitä vanhimpia lakkauksia ulos luonnoksista. Pitäisi vain yrittää pitää blogia ajantasalla, ei näin pari kuukautta myöhemmin enää muista lakoista mitään tai mistä leimat esimerkiksi on (jollei ole ollut fiksu ja kirjoittanut niitä ylös tai ottanut kuvaa laatastakin samalla). Näistä kynsistä löytyy pohjalta Wet n Wild'n Bite the Bullet, joka on tuollainen murrettu munakoison värinen lakka, varsin ihanan värinen tapaus! Leimauksessa toimi Color Clubin Harp On It ja leimat on MoYoun Princess Collection 13 -laatasta.



Alemmassa kuvassa on salamalla otettu kuva, missä näkyy tuon hololakan ihana värin vaihtelu noissa leimauksissa. Näitä kelpasi kyllä katsella!



Lakat:


Työharjoittelu jatkuu ja sairastelu myös. Huomenna onneksi on aika lääkärille ja jospa siellä osattaisiin sanoa mistä tämä kuumeilu johtuisi.

5 kommenttia:

  1. Hitto vie kun kaikki leimailee näillä holoilla :D Oon yrittänyt vakuuttaa itselleni että en tykkää, en tarvitse, mutta totuus taitaa olla toinen... Nääkin on niin upeat leimat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä sä tän tarvitset! :D tällä saa niin upeita leimoja aikaan ;)

      Poista

Kiitos kommenteista! ♥