maanantai 21. huhtikuuta 2014

XX

Huhhuh hengissä ollaan, viime viikolla alkoi työharjoittelu keskussairaalassa ja koko viikko menikin siihen totutellessa. Jäi siis blogi aivan unholaan, varsinkin kun sain flunssan loppuviikosta. Taas on 6 viikkoa harjoittelua nyt edessä ja kynsien lakkailut jää vähille. Onneksi miulta löytyy paljon vielä julkaisemattomia lakkauksia. Ei siis ihan totaalisesti hiljene blogi :)


Nämä kynnet tein tuossa kuukausi sitten ja pohjalle pääsi Essien Coctail Bling. Ihana vaalean harmaa lakka, mutta miinusta ohuesta sudista. Koristeeksi laitoin Cirquen XX -nimistä glitterlakkaa, joka on vallan ihana tapaus. Olen iloinen, että tämä on tullut hankittua. Ihana monivärinen glitterlakka. Hyvin siis viihdyin näissä kynsissä :)


Lakat:


Mitäpä minun lukijoilleni kuuluu? Harmittelen kun hiljenee nyt blogi hieman koulun takia ja sen perään kesätöiden takia, mutta ehkä se pari postausta viikossa olisi hyvä tavoite :)

6 kommenttia:

  1. Koulun harjoittelut kyllä syö ikävästi bloggaamista, kun ei voi kynsiä laittaa. Mullakin alkaa just viimenen viikko harjottelussa, niin sit pääsee taas lakkailee :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se on ikävää. Onneksi sulla loppuu se sitten jo pian :)

      Poista

Kiitos kommenteista! ♥