torstai 31. tammikuuta 2013

Miten säilytän lakkojani

Arvonnan yhteydessä kun kyselin palautetta tai toiveita niin lukijani nimeltä Ruu ehdotti postausta aiheesta miten säilytän lakkojani. Otin nyt sitten itseäni niskasta kiinni ja kuvasin säilytyspaikat. Elikkäs suurin osa lakoista asuu kirjahyllyssäni. Siinä on 3 hyllyä täynnä lakkoja ja kaikki merkit mitä omistan eniten.

Ylin hylly noista on pyhitetty pelkille China Glazen ja OPIn lakoille :D

Niitä lakkoja joita käytän aktiivisesti eli alus-ja päälyslakat ja erilaiset koristelu ja leimauslakat sekä kynsinauhaöljyt yms. säilytän meikkipussissa, joka yleensä lojuu tuossa lipaston päällä.


Lipastosta on ylin laatikko pyhitetty koristelu tarvikkeille. Sieltä löytyy jos jonkinlaista koristelutarviketta. Ja vasemmasssa nurkassa on muutama alus ja päälyslakka :D


Näiden lisäksi säilytän lakkoja kahdessa säilytyslaatikossa, mutta niistä en muistanut ottaa kuvaa. Miten on, kiinnostaako teitä nähdä esimerkisi esittelyjä lakoistani merkittäin? :)

6 kommenttia:

  1. Musta nämä on aina kiinnostavia ja katson mielelläni lakkaesittelyt myös merkeittäin. Ne jotenkin profiloivat lisää bloggaajaa, kun pääse näkemään mitä hänellä onkaan.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitääkin sitten tehdä postauksia lakoistani merkeitäin :)

      Poista
  2. Ihanasti esillä :) Itse en voisi pitää lakkoja tuollaisessa hyllyssä, kun kissat tiputtais kaikki :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin tykkään pitää lakkoja tuolleen esillä :) juu no ehkä siun on parempi pitää ne poissa kissojen tieltä :D

      Poista

Kiitos kommenteista! ♥