keskiviikko 23. lokakuuta 2013

Forever And a Day

Jostain syystä tämän postauksen kuvat ovat kaikki jotenkin kauhean epäselviä. En tiedä mikä on ollut syynä kuvatessa, mutta harmittaa kun kerkesin poistaa lakkaukset ennenkuin katsoin kuvat läpi. Nämä olivat kuitenkin sen verta ihanat etten voinut jättää näitä julkaisematta.
Pohjalla on Essien Mint Candy Apple ja glitterlakkana I Love NP'n Forever And a Day. Tuo jälkimmäinen on lakka joka kävi ostoskorissa monta kertaa, ennekuin vihdoinkin sain sen kesällä käsiini. Ja kannatti kyllä tilata. Vaikken mikään kultaisen värin suurin ystävä olekaan vaan suosin yleensä hopeaa niin tämä lakka on omalaatuinen ja mintunväriset hiput tuolla seassa tekevät siitä kyllä vastustamattoman. Jos siis harkitsette tämän ostamista niin suosittelen!





Lakat:


Nyt tässä jatkuupi taas tenttiin lukeminen, tai edes yrittäminen. Tämä inhottava syksyinen sää (matalapaine) ei oikein taas tee hyvää terveydelle niin on tuo koulunkäynti ja tenttiin lukeminen haasteellista, mutta parempia säitä odotellessa. Ja kunnon pakkasia odotellessa :)

8 kommenttia:

  1. Kunnon pakkasia odotellessa?!! Mie pikemminkin alan ettimään partaterää sillä sekunnilla kun menee alle nollan :'D

    www.ontheedgeofforever-siru.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heheh mut sit helpottaa mul fibro :) ja pystyy olla koulussaki pitempään kun muutaman tunnin kerrallaan :D

      Poista
  2. Hyvin sopii värit yhteen :) näyttää hyvälle jälleen!

    VastaaPoista
  3. Tosi söpsöt lakkaukset, tuo ILNP on ihana, tekisi mieli itsellekin hommata, mutta ehkä hillitsen itseni.. :D MCA:kin alkoi himottamaan uudelleen, kun joskus vuosi sitten luovuin siitä, enkä ole uutta hankkinut koskaan tilalle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miekin hillitsin pitkään itseäni, mutta on tuo kyllä niin ihana ettei harmita kun siihen sorruin :D MCA on kylä myös yksi minun luottolakoista, vaikka senkin ostamista aikoinaan pitkään harkitsin niin kyllä kannatti.

      Poista

Kiitos kommenteista! ♥