perjantai 25. lokakuuta 2013

Sekalaista viivaa

Teki mieli kokeilla kirkkaita värejä kynsille niin, päätin sitten kokeilla muutamaa uutta helmeriini kotiutunutta lakkaa. Pohjalle pääsi Barry M'n Berry ja siihen sikinsokin vetelin  Essien Fiestalla ja Kikon 340 tuollaisia viivoja. En ole varma missä, mutta olen tainut nähdä tämäntyyliset kynnet joskus jossain. Ainakin kun valmiita kuvia katselin niin tuli sellainen mielikuva.

Berry tässä kynsillä vielä yksinään:


Näistä kynsistä tuli loppujen lopuksi tosi kivat, vaikka epäilinkin mitä tulee lopputuloksena kun käyn vain hetken mielijohteesta vetelemään eri värejä tällä tavalla. Jokaisessa kynnessä oli vähän eri määrä värejä.




Vielä peukalosta kuva erikseen.


Lakat:


Nyt onkin mukava viikonloppu tiedossa, pidän vihdoinkin tuparit kaveriporukalleni (köhköh ei  muutosta oo vasta kun vajaa 11 kuukautta...) mutta kun asutaan kaikki eripuolella suomea nykyään ja vaikea järjestää aikaa mikä sopisi kaikille. Toivottavasti hauska viikonloppu siis tiedossa :)

9 kommenttia:

  1. Onpas ovelat :) Vois itsekin joskus kokeilla jotain tontyylistä. Mie lakkasin eilen illalla omat aivan totaalisessa inspiraationpuutteessa niin tuli vaan sellaset suht Siru-vakiot (turkoosia + se pakollinen blingi hahah :D) mutta ehkä niistä vielä blogiin nyt vkonlopun aikana :)

    VastaaPoista
  2. Ai niin ja juu pitäkää hauskaa :) Meillä täällä menossa villi (...) father-daughter -vkonloppu ahahaha :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo suosittelen :P heheh ne on kyllä sellaset sun vakiot :P joo facesta näinkin jo kuvan :P

      Poista
  3. Hauskat kynnet ! :)
    Ja pitäkäähän hauskaa tupareissa ! :) parempi myöhään kuin ei millonkaan ;) Me ollaan miehen kanssa asuttu nyt yhdessä yli vuosi, ja tuparit pitämättä. Ja hää ehti asua melkein kaks vuotta pitämättä niitä. Mutta ehtiihän tässä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) miekin kerkesin edellisessä kämpässä asua puolitoista vuotta enkä ikinä pitäny tupareita nii nyt kaverit vähä närkästy että tällä kerrallahan ne pidetään :D

      Poista
  4. Älä välitä me ei olla pidetty tupareita koskaan =)mutta toivottavasti teil on kivaa

    VastaaPoista

Kiitos kommenteista! ♥