tiistai 22. lokakuuta 2013

Laikukasta leimailua

Pohjalla ihana Essencen Grey-t to Be Here, josta en vain voi saada tarpeekseni. Rakastan harmaita lakkoja ja tässä on ihanaa vaaleanpunaista shimmeriä mukana, mikä tekee tästä omaperäisen. Leimaukset tein China Glazen Stone Goldilla Bundle Monsterin laatasta 202. Bundle Monstereista puheenollen houkuttelisi ostaa kyllä se tämän vuotinen Bundle Monsterin laattasetti kun siinä on kaikkia ihania kuvia. Mutta ehkä sen joku päivä raaskisi tilata :)


Nämä kynnet eivät olleet ihan niin kivat kuin mielessäni, mutta kyllä nämä nyt jonkin aikaa kynsillä pysyivät.




Käytetyt lakat:


Nyt pitäisikin jaksaa lukea tentteihin kun on perjantaina ja ensiviikon tiistaina tentit. Ei oikein innostaisi, mutta eipä sille nyt mitään mahda. Tuntuu vain, että kaikki asiat on ihan unohtuneet kun oli tuon neljä viikkoa tässä välissä harjoittelussa.

5 kommenttia:

  1. Mitenniin taas vaihteeksi samaan aikaan blogataan ihan täysiä :D

    Se on jännä miten sulle sopii harmaat lakat mut mulla ne taas näyttää niin karsealta ettei mitään järkeä! O_o Tulikin mieleen että vois mennä tästä lakkaamaan omatkin kynnet, haha!

    www.ontheedgeofforever-siru.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heheh huomasin :D mie tykkään tosi paljo kyllä harmaista lakoista! Mut en oo sulla nähny ikinä :D joo mee lakkaamaa ja laita sit blogiin ;)

      Poista
    2. Ps. 5 min eroa meiän postausten julkaisussa :P

      Poista
  2. Mä tykkään näistä tosi paljoon! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommenteista! ♥