torstai 13. marraskuuta 2014

#ablecaw14 week 8: Old Faithful

Tuli pieni blogihiljaisuus pidettyä vahingossa. Minulla alkoi työharjoittelu nyt maanantaina ja viimeviikolla oli 3 tenttiä ja seminaarit ja sitten viikonlopun olin porukoilla, niin johonkin se aika sitten vain katosikin. Nyt tosiaan on seuraavat 6 viikkoa taas työharjoittelua, missä ei saa kynnet olla lakattuina joten bloggaus vähän hiljenee. Arkistoissa on kyllä runsaasti vanhoja lakkauksia odottamassa ja onneksi vapaapäiviksi saa kynnet lakata :)
Nyt kuitenkin viime viikon haasteeseen, jonka ensimmäinen osuus oli Old Faithful, eli vanha ja luotettava. Tähän pääsi käyttöön ihana luottolakkani eli Kikon 389 Mint Milk.



Leimaukset tein kahdella eri lakalla, Essencen mustalla leimauslakalla ja Barry M'n Silver Foililla. Laattana toimi Pueenin laatta numero 65. En ole aiemmin kokeillutkaan kahdella lakalla päällekkäin leimausta ja täytyy kyllä sanoa, että ihastuin tähän koristelutyyliin. Pitää toteuttaa eri värisävyillä vielä tulevaisuudessakin ;)



Alla vielä lähikuva, jossa näkyy nuo leimaukset paremmin.


 Käytetyt lakat:


Jään nyt varmaan auttamattomasti haasteessa jälkeen tämän työharjoittelun takia. Pyrin nyt kuitenkin saamaan edes yhdet haastelakkaukset per viikko tehtyä. On sen verran kivoja aiheita vielä tulossa. :)

6 kommenttia:

Kiitos kommenteista! ♥