keskiviikko 19. marraskuuta 2014

#ablecaw14 Week 8 - Tape 'Em

Viikolla 8 toisena aiheena oli teippaus. En ole pitkiin aikoihin toteuttanut tämän tyylistä lakkausta, jossa olisi teippailemalla erikokoisia alueita eri lakoilla. Joskus tykästyin tähän koristelutyyliin, mutta hermot eivät kestäneet teippailua. Päätin nyt kuitenkin kokeilla pitkästä aikaa ja kannatti kyllä. Tuli tosi kivat kynnet mielestäni ja viihdyin näissä.


Käyttämäni lakat olivat Essien Urban Jungle ja Warm And Toasty Turtleneck ja OPIn Here Today, Aragon Tomorrow Suede. Tuota OPIn lakkaa en voi tarpeeksi hehkuttaakaan. Olen omistanut tuon jo useampia vuosia ja se on aina yhtä ihana. Olen monta kertaa tuota käyttänyt, mutta ei varmaan ole blogiini ikinä päätynyt kun on yleensä ollut yksinään kynsillä. Aloin jo pelkäämään, että joku kaunis päivä tuo loppuu, mutta onneksi joku aika sitten huomasin, että tuota oli MiNailsilla myynnissä ja kotiutin itselleni vara-kappaleen. Nyt raaskin taas tuota ihanuutta käyttää 



Pitääkin käyttää tätä koristelutyyliäkin enemmän. Tuli mieleen heti vaikka mitä väri yhdistelmiä, jolla tätä voisi toteuttaa.


Käytetyt lakat:


Nyt on ollut pientä blogihiljaisuutta. Olen tässä vajaan viikon kärsinyt kauheasta vatsakivusta ja ollut päivystyksessä kolme kertaa. Mitään ei kuitenkaan selvinnyt ja kahden eri särkylääkkeen voimin täällä kotona nyt olen ja toivon, että ohi menisi. En siis ole kynsiäkään tässä kauheasti lakkaillut kun olen viettänyt aikaa lähinnä sängyssä maaten.

2 kommenttia:

  1. Voih, tsemppiä vatsan kanssa! Jos on alavatsassa/säteilee sieltä koko muuhun vatsaan, kyse voi olla umpisuolen tulehduksesta joka hoidetaan rutiinileikkauksella, mutta hoitamattomana voi törkeän kivun lisäksi olla vaarallinen... Käske niitä lääkäreitä tutkimaan onko kyse siitä. Mulla leikattiin ko. Paholainen toissakesänä, ja voi itku sitä kipua :/ voimia! Ja kauniit kynnet muutes, ihana tuo OPI! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo umppari poissuljettiin, että se ei ole, mutta ei syy selvinnyt :/ onneksi lääkkeillä nyt olon saa siedettäväksi. Toivottavasti nyt itsekseen menisi ohi :) ja kiitos paljon! :)

      Poista

Kiitos kommenteista! ♥