lauantai 22. marraskuuta 2014

#ablecaw14 Week 9 - As Seen On TV

Kun mietin mitä kynsilleni lakkaisin haasteen tässä osuudessa, tuli mieleeni vaikka mitä eri televisiosarjoja. Päädyin lopulta inspiroitumaan Dexteristä, koska onhan se nyt yksi parhaita televisiosarjoja mitä olen katsonut ikinä. Myös tämä sairastelu vaikutti asiaan kun en jaksanut kauheasti alkaa miettimään miten sitä kynsiä koristelisi. Tämä tuntui tarpeeksi helpolta olotilaan nähden.


Aloitin lakkaamalla kynnet Essien Blancilla ja sitten pillillä puhaltelin roiskeita Essien Recessionistalla ja Barry M'n Blood Orangella. Tuli kyllä mieleiset kynnet, ja näytävät kyllä juuri siltä miltä pitääkin. Minulla onkin ollut nämä kynnet suunnitelmissa jo pitkään joten hyvä, että tuli tällainen haaste vastaan mihin kelpasi. :)


Vähän olisi kyllä pitänyt olla pienempiä pillejä, millä puhalsin nuo kuviot. Tahtoi vähän liian isoja roiskeita tulla noista.


Käytetyt lakat:


Huh kun tässä haasteessa riittää tekemistä, ei tässä juuri mitään muuta ole kerennyt blogiin postatakkaan. Kuvia kyllä löytyisi varastosta vaikka ja kuinka.

6 kommenttia:

  1. Kauniit kynnet! Tätä tekniikkaa pitäisi itsekin vielä testata :)

    VastaaPoista
  2. Ihanat!! *sydänsilmäemoji*

    Kerrankin kynnet mitkä kelpuuttaisin itsellenikin ;D Harmi ettei kyvyt oikein riitä, hahah! Ehkä sit vaan suosiolla lakkaan jotkut perinteisemmät ja vammaan ne kuitenkin vielä tässä viikonlopun aikana leipoessa :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha kiitos :D mitä eiks mun kynnet yleensä nappaa? ;D nojuu lakkaile jotkut ;)

      Poista
  3. Oi nää on makeet!
    Mun on kanssa pitänyt kokeilla tätä tekniikkaa jo iät ja ajat mutta ensin pitäisi saada aikaiseksi ostettua pillejä :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Joo se oli se munkin ikiaikainen jumituskohta se pillien hankkiminen, käytin sitten jotain kaapista löytyneitä ikean pillejä tähän :D

      Poista

Kiitos kommenteista! ♥