torstai 21. marraskuuta 2013

Kultaisia koukeroita

Tuntuu, että lähiaikoina olen tehnyt kauheasti samantyylisiä leimauksia. Olen nyt tykästynyt kauheasti erilaisiin koukeroisiin kuvioihin leimauslaatoissa ja näihin kynsiin pääsi Kikon  344 pohjalle ja leimaukset tein China Glaze Passionilla laatasta A44. Jotenkin nyt on ollut jo jonkin aikaa sellainen jakso, että leimailut ja skittletet tuntuvat kaikista omimmilta, mutta eiköhän taas kohta mieli muutu.


Värit sopivat näissä kivasti yhteen ja viihdyin näillä muutaman päivän, ja poistin nämä kun teki mieli lakata uudet ja oli luppoaikaa vaikka nnämä olisivat vielä olleet ihan hyvässä kunnossakin. Nyt muuten vaihtelee nuo aluslakatkin postauksissa kun olen vähän käytellyt mitä sattuu kun on useita avattuja ja yritän etsiä parasta vaihtoehtoa kynsilleni :)


Lakat:


Eilen kävi muuten ikävästi kun olin Helsingissä Black Sabbathia kuuntelemassa niin onnistuin jotenkin napsauttamaan oikeankäden etusormen kynnet puoliksi poikki ja vielä aika alhaalta. Jotenkin ihmeen kaupalla (ja noin 5 uuden lakkakerroksen avulla) sain säilytettyä sen kuitenkin yhdessä osassa siihen asti kun tänään koulusta kerkesin kotia ja sain laitettua siihen geelilakkauksen päälle. Toivottavasti se nyt tuossa kasvaa tarpeeksi pitkäksi että kasvaa tuo halkeama pois, tai edes ylemmäs.

3 kommenttia:

Kiitos kommenteista! ♥