perjantai 29. marraskuuta 2013

Pikalakkaukset

Nämä olivat tällaiset pikaiset lakkaukset yhtenä iltana viime viikolla kun jotain piti saada kynsille, mutta aikaa ei ollut paljoa. Pohjalle laitoin China Glazen Light As Air'in ja sen päälle JENsations'in The Bitch -lakan. Kokeilin myös laittaa tuota JENsationsin Lightnin lakkaa, jonka pitäisi olla pimeässä hohtava mutta jostain syystä tuo minun kappaleeni ei toimi. En tiedä, pitäisikö laittaa asiasta sähköpostia JENsationsille kun tuolla lakalla ei oikein ole käyttötarkoitusta kun se ei millään loistakkaan. Olen säilyttänyt sitä aina pimeässä ja muutenkin hyvin niin en tiedä mikä olisi vikana.



Lakat:


Postauksia on taas tullut vähän hitaanlaisesti kun onnistuin nappaamaan jostain poskiontelotulehduksen ja olen ollut aika lailla vuoteenomana nyt tämän viikon. Tänään olisi lääkelaskujen tentti tuossa puolenpäivän maissa, saa nähdä miten se menee tässä olotilassa... mutta jospa tämä tästä helpottaisi niin, että jaksaisin taas lakkailla kynsiä ja päivitellä blogiakin piakkoin taas :)

14 kommenttia:

  1. Ihana lakka toi The Bitch ♡ Tyhmää ettei toi pimeässä hohtava toimi :O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä toi on niin ihana ♥ ja joo harmittaa kyl ku ei toi oo mikään niin halpakaan ollut :(

      Poista
  2. Paranemisia ja harmi jos ei toiminu

    VastaaPoista
  3. Kauniin yksinkertanen lakkaus. :) Aivan ihana myös tuo glitter.

    VastaaPoista
  4. Uuuu ihana toi punamusta. Onkohan mullakin tollanen, näyttää meinaan tutulta... :D Nimikin ois niin täydellinen ahahah. Asenne.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehheh onhan sulla se ;) se on kyl niin ihana, mut en usein raaski käyttä :P

      Poista
  5. Nää on tosi nätit pikakynnet :)

    VastaaPoista

Kiitos kommenteista! ♥