tiistai 19. marraskuuta 2013

Skittlette, once again

Tällaisten kynsien kanssa olin viime viikolla muutaman päivän. Tuntuu että, kynnet kasvaa tosi vauhdilla nyt ja kokoajan saa olla lyhentämässä, ja joka postauksessa kynnet on melkein eripituiset. Koska näistä on noin  viikko kun olen nämä kuvat ottanut ja nyt on jo jonkin verran pidemmät kynnet. No eipä se haittaa jos vihdoinkin saisi taas kasvatettua pari lohjennutta kynttä samaan malliin muiden kanssa. Kuitenkin takaisin näihin kynsiin, joisa holona on Perfect'in H2, vihreän virkaa toimittaa OPI Gargantuan Green Grape ja nimettömissä on Ruby Wing'in Festival-lakkaa. Tykkäsin näistä kovasti. Tosin olen skittletteihin nyt tykästynyt muutenkin, että niitä tulee lähiaikoina näkymään täällä blogissa useamman kerran.



Olen varmaan maininnut aiemminkin, mutta postauksia on jonossa aivan tuhoton määrä. Pitää nyt kunnostauta ja postailla niitä vaikka päivittäin, että blogi pääsisi joskus ajantasallekin vielä. Koska nyt on taas sellainen vaihe, että inspiraatiota riittää vaikka muille jakaa ja tulee lakattua kynsiä melkeimpä päivittäin niin niitä postauksia alkaa kasaantua helposti.


Vaihdoin muuten bannerinkin toissapäiväni, niinkuin joku varmaan on jo huomannutkin. Kyllästyin täysin siihen edelliseen ja ne kuvatkin olivat mielestäni todella epäsiistejä, niinpä päätin tehdä uuden. Tuskastelin tuon kanssa varmaan pari tuntia sunnuntaina kun oli vähän vaikeuksia ja itselläkin kipeä olo niin ei oikein ajatus kulkenut. Mutta kyllä siitä nyt ihan kiva tuli :)


Lakat:


Tuntuu, että minulla on kauhea puheripuli nyt päällä ja voisin jaaritella vaikka mitä, mutta annetaan nyt olla ja jatkan tässä tenttiin lukua!

6 kommenttia:

  1. Iiiiihanat kynnet! ♡ Ja tykkään myös uudesta bannerista :)

    Kiitos terveisistä ^___^ ♡

    VastaaPoista
  2. Kiitos! ♥ pitäisi taas meidänkin nähdä joskus! :) ♥

    VastaaPoista
  3. Whäää, onks toi nimettömien glitter se minkä mie vein ja sie otit takasin? :D Buu, mie kaipasin sitä jo eilen :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On :DD mie pelastin sen sulta ku se oli jankkintunu ni pitää vähä ohennella sitä et tulee taas toimintakuntoo :P

      Poista

Kiitos kommenteista! ♥