maanantai 18. marraskuuta 2013

Miitin goodiebagit

Tässäpä nyt esiteltynä kaikki mitä miitin goodiebagista löytyi. Joitain minulla on enemmän kuin alunperin pitikään kun jaoimme poisjääneiden miittailijoiten pussit meidän kesken, joten siksi minulla on esimerkiksi kolme noita Zoyan lakkoja.

Tässä nyt aluksi huikea lakkasaalis. Edellisestä postauksesta löytyy lista siitä, miltä sponsorilta mikäkin on saatu niin en ala niitä tässä toistelemaan näiden lakkojen kohdalla erikseen, tai postaus vaan venyisi ja venyisi.


Tässä minun arvontapussistä löytyneet LCN'n lakat, jotka unohdin ylemmästä kuvasta.


Sitten oli kaikkea erilaista koristelutuotetta ja käsirasvoja ja ehkä minun suosikkini näistä kaikista, eli MoYou London'in leimauslaatat, joita minulle sattui myös kaksi yhden sijaan. Myös tuo Kalahari Span kynsinauhaöljy vaikuttaa mielenkiintoiselta, että siihen palaan varmasti vielä myöhemmin.


Sitten vähän enemmän tälle voidepuolelle painottuvia tuotteita eli Acon tuotteita, Kiehl'sin tuotteita ja näytteitä ja pari Blistexin huulirasvaa.


Tässä onkin sitten goodiebagin meikkisisältö. Saimme useamman Sothysin tuotteen kokeiluun eurocosmeticsilta. Noista pakkauksista löytyy siis kynsilakka, huulikiilto ja aurinkopuuteri, joista viimeisin vaikuttaa sellaiselta, että pääsee kokeiluun pian. Myöskin Carpelan Cosmeticsilta saaduista tuotteista varsinkin tuo hajuvesipuikko ja elfin luomiväri pääsevät pian kokeiluun.



Pusseista paljastui myös tällainen joukko ihonhoito tuotteita. Näitä erikoismaininnan ansaitsevat kyllä tuo Aamumaan lähettämä saippua, joka vaikuttaa mielenkiintoiselta, koska on luonnonkosmetiikkaa ja myöskin koska tuoksuu ja näyttää aivan ihanalta. Myös nuo Evolven ja Skin Blossomin tuotteet, jotka saimme Kosmeettiselta vaikuttavat mielenkiintoiselta. Niitäkin testaan niin pian kuin pystyn. Ja nuo Ole Hyvältä saadut shampoot pääsevät pian myös käyttöön koska tuoksuvat niin jumalaisen hyviltä ja ovat nekin luonnontuotteita. Ja tajusin vasta nyt, että kyseessä taitaa olla Kotkalaine firma, joten senkin takia innokkaana haluan kokeilla kun itse olen Kotkasta kotoisin :)


Ja sitten vielä viimeiset muttei vähäisimmät eli Livboxin meille lähettämät boxit ja Bernerin meille lähettämät ihanantuoksuiset Kaura-suklaa tuotepakkaukset, missä on suihkugeeli ja vartalovoi.


Huhhuh kun tavaraa riittää, tulossa vielä yksi postaus miittiin liittyen, missä kerron vähän tarkemmin tuotteista, jotka ovat kaikkein mielenkiintoisimpia. Ja tietenkin jos te lukijat haluatte, että jostain tarkemmin kerro niin ilmoitelkaa vain kommenttiboksissa toiveitanne :) ja linkit ovat vain teitä auttaakseni, joten en hyödy niistä mitenkään!

12 kommenttia:

Kiitos kommenteista! ♥