sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Tapettikynnet

Sain vihdoinkin tässä joku aika sitten käsiini Essien Naughty Nautical -lakan, jota olen himoinnut sen ilmestymisestä asti. Leimat tein China Glazen Adorella DRK-A laatasta. Tämä Naughty Nautical on kyllä varsin ihanan värinen lakka. Olen yleensäkin hulluna kaikkiin sinivihreisiin lakkoihi ja tämä ei ollut poikkeus. Ihana lakka ja ihanan kesäinen!


Näistä tuli todella mieluiset. Leimaukset olivat ihanan hillityt kun upposivat pohjalakkaan niin hyvin. Viihdyin näissä muutaman päivän mainiosti, enkä olis halunnut luopua näistä. Tuli kyllä mieleen näistä jonkinlainen tapetti, kun upposivat nuo leimaukset tuohon pohjalakkaan ja olivat niin hillityt.



Lakat:


Nyt minulla on taas jatkunut lakkojen tikutusprojekti kun vihdoin saapuivat ebaysta tilatut tikut kun edellinen satsi loppui kesken. Nyt olen pari päivää ahertanutkin niiden parissa taas :)

2 kommenttia:

  1. En ole siis ainoa turkoosien rakastaja :) Nää on kyllä niin ihanan raikkaita ja pirtsakoita värejä, että melkein tekis mieli syödä kyntensä aina kun turkoosia lakkaa käyttää :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se on kyllä totta, miulla on ihan luvattoman paljon erilaisia turkooseja sekä mintun vihreitä lakkoja :D en varmasti tarvitsisi kaikkia, mutta en raaski luopua mistään...

      Poista

Kiitos kommenteista! ♥