sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Lahjasi on vaadittu

Näissä kynsissä on käytetty kahta marraskuisesta miitistä saatua lakkaa. Pohjalla on Essien Skirting the Issue ja siinä päällä China Glazen Your Present Required. Lopuksi mattasin koko kokonaisuuden. Tosiaan nämä miitistä saadut lakat tulevat esittelyyn vasta nyt kun minulla kävi pieni ikävä onnettomuus tuossa loppuvuonna ja windows meni jumiin ja piti asentaa uudelleen koneelle. Siinä katosi myös iso läjä kuvia (joita en ollut kerennyt siirtää ulkoiselle kovalevylle talteen). Olin lakannut useammat miitistä saadut lakat jo kynsille, mutta siinä ne katosivat bittiavaruuteen. Nyt siis urakoin uudelleen ja esitttelen näitä lakkoja.


Pidin näistä kynsistä ja myöskin sekä Essie että China Glaze olivat mieluisia lakkoja. Varmasti tulee uudelleen käyttöön kummatkin. Varsinkin tuo Chinan glitterlakka on ihana. Pidän tuosta väriyhdistelmästä, sillä ei ole tullut tuollaista aiemmin vastaan.


Lakat:


Tässä nyt pikainen postaus näin sunnuntaina. Itse tässä olen vain löhöillyt koko viikonlopun ja ollut tekemättä mitään. Nyt varmaan tänään pitäisi kaivaa taas koulukirjat esiin ja niitäkin vähän katsella...

7 kommenttia:

  1. Tuo glitteri on kyllä aika kivan näköinen vaikka yleensä yritän karttaakin noita sekameteliglittereitä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, itse kyllä rakastan glittereitä yleensäkin :D

      Poista
  2. Nätti lakka!! Pakko todeta myös vaihtoehtoinen, ehkä loogisempi suomennos 'Läsnäolosi on vaadittu'? Mutta joulukokoelman lakkaan miksei lahjakin! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tosiaan enhän minä sillein edes aatellut kun jotenkin ajattelin tuon joulukokoelman mukaan tuon että present olisi lahja :D

      Poista
    2. Se tulee kyllä ekana mieleen. =D

      Poista
  3. Ihanat! Näyttää matattuna ihan älyttöän hyvälle :o)

    VastaaPoista

Kiitos kommenteista! ♥