torstai 23. tammikuuta 2014

Yllättäjä

Saimme marraskuisessa kynsimiitissä kaikki kokeiltavaksemme Paeselta kaksi lakkaa, tämä on niistä tummempi ja kulkee nimellä (tai numerokoodilla) 317. Tätäkin tietoa etsin noin 10 minuuttia kun yritin metsästää tätä lakkaa lipastostani. Totesin, että kai tässä alkaa sokeaksi tulla kun lopulta löysin sen juuri siitä laatikosta, missä sen pitikin olla. No anyhow tämä lakka oli varsinainen yllättäjä. En ollut aiemmin kuullukaan merkistä, mutta tämä on aivan todella hyvälaatuinen kynsilakka. Kaikinpuolin miellyttävä levittää ja muutenkin hyvälaatuinen. Niitit näissä lakkauksissa ovat Adeninalta miitistä saatuja. Saimme niittipussit missä oli sekalaisia niittejä ja sieltä kaivelin hopeiset tähtiniitit kaikkiin kynsiin.


Kyseessä on ihana tumman viininpunainen vähän violettiinkin taittava lakka. Tarpeetonta sanoakkaan, että tällaiselle violettia ja burgundya rakastavalle tämä lakka on todellinen ihanuus. Alla olevassa kuvassa näkyy kuinka lakka näyttää todella tummalta normaalisti.


Mutta ah tuo alempi kuva näyttää lakan värin juurikin niin täydellisenä kuin se on Aivan herkku lakka, joka pääsee kynsilleni kyllä uudelleenkin.



Näitä Paesen lakkoja saa ainakin AllaModa nimisestä kaupasta ja näillä on hintaa 4,95€. Ehdottomasti ovat kyllä hintansa arvoisia!

7 kommenttia:

  1. Tosi nätit:) Miä ainakin ihan rakastuihin näihin Paesen lakkoihin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!:) niin miekin, harkitsen jopa että kotiuttaisin muutaman lisää :D

      Poista
  2. Kaikki vissiin miittiläisistä tykästytty näihin Paeseihin, mutta ei kyllä ihme sinänsä. Hirmuisen hyvälaatuisia hintaan nähden. Ja kivasti sopii nuo tähdet tuohon lakkaan! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) On kyllä todella hyvälaatuisia ja muutenkin värit ovat ihanat näissä mitkä saimme. Katselin jo vähän alustavasti tuolta AllaModasta noita, ja löytyi muutama lakka mitkä voisin tilata :)

      Poista

Kiitos kommenteista! ♥