lauantai 25. tammikuuta 2014

Vastavärit

Lakkaushaasteena tällä viikolla  oli teema vastavärit. Mietin pitkään millaiset kynnet sitä tekisi ja jätin tämän kynsien toteuttamisen näin viimeiseen iltaan. Päädyin sitten testaamaan Flormarin Matte-sarjan punaista M18 ja vihreää M1. Näin jälkikäteen mietittynä olisi pitänyt laittaa ensin valkoinen lakka alle, niin noista väreistä olisi tullut vähän kirkkaammat. Valkoiselle kiekolle testattuna ne nimittäin olivat huomattavasti kirkkaammat. Kummatkin olivat koostumukseltaan aika ohuita ja tarvitsi 3 kerrosta, että sai kunnon peittävyyden. Koristeluksi laitoin jokaiseen sormeen yhden glitterin OPIn I Snow You Love Me -lakasta.


Ihana tämä talvi kun saan pieniä naarmuja koko ajan käsiini kun ne ovat niin kuivat. Tuossakin on nimettömässä kaksi haavaa ja etusormessa yksi isompi (jota ei onneksi kuvissa näy). Toivottavasti nämä pakkaset nyt vähän hellittäisivät niin, ettei tarvitsisi ihan viiden minutin välein olla lisäämässä käsirasvaa.


Nuo lakat olivat sen verran jelly-mäisiä koostumukseltaan, että pikakuivattajan kanssa niihin sai aivan huikean kiillon. Pitääkin siis koitaa muitakin omistamiani Matte-sarjan lakkoja näin pikakuivattajan kanssa :)


Lakat:


Olen muuten täysin rakastunut tähän OPIn I Snow You Love Me -lakkaan. Pitkään mietin, että tarvitsenkohan mä tätä oikeasti, mutta kannatti ostaa. On ollut käytetyin lakka varmaan nyt viime kuukausina, kun äitinkin kynsillä tätä pari kertaa jouluomalla laitoin. Ja miten ihanasti nämä glitterit kiiltelevätkään. Alla olevasta kuvasta saa vähän osviittaa tämän lakan kauneudesta. Tätä suosittelen kyllä kaikille, on niin ihana lakka. Että jos yhtään harkitset tämän ostamista niin kannattaa ostaa! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteista! ♥